Utplasseringsuke i AK

Jeg setter meg ned på møterommet på Jarlsberg Konferansesenter. Jeg vipper pennen lett i fingrene og skribler noen kruseduller i notatblokken på bordet. Ovenfor meg sitter intervjuobjektet mitt, Vilde. Hun er 16 år og går Salg og service på videregående. Hver torsdag er hun utplassert i aktivitetsklubben – sammen med meg!

Vilde prater som en foss. Hun forteller og forklarer, jeg gjør noen korte nikk og stikker tunga ut mens jeg konsentrerer meg om å få alt ned på blokka. Vilde får masse forskjellige og varierte oppgaver - noe som hun liker godt. Hittil så har Vilde jobbet med kurslister, ryddet og organisert lageret, behandlet medlemskontingenter og vurdert og gitt tilbakemeldinger på en håndbok om foreninger. I tillegg har hun fått mange småoppgaver som har vært veldig lærerike.

Det beste Vilde synes med å være utplassert i aktivitetsklubben er kollegene. Stemningen er alltid på topp. Jeg smiler og må si meg enig, jeg legger til: «jeg visste ikke at man kunne ha det så trivelig på et kontor». Jeg spør om det er noe annet hun liker ved jobben og hun svarer: «Ja, det er behagelig å jobbe fordi kontorstolene er gode å sitte i og det er veldig åpent og lyst på arbeidsplassen.»

Jeg takker for praten – nå skal vi tilbake til de behagelige kontorstolene våre og jobbe videre med den interessante jobben.

 

Skrevet av Frida Vårdal

Kalender

Torsdag
31. Mai
2018

Torsdag
5. jul
2018

Onsdag
25. jul
2018

Torsdag
26. jul
2018

  • Oslofjord Convention Center
    12:00 til 13:00