Eiker2

Orden i regnskapet

Flere Eiker-foreninger har besluttet å ta i bruk regnskapssystemet «Fiken» som vi anbefalte tidligere denne høsten. Jeg tok en kort prat med Michael Opitz som var begeistret for beslutningen. 

Hvorfor valgte dere å benytte dere av regnskapssystemet? – Dette er et fremtidsrettet regnskapssystem som tar utbytte av fordelene med hel-elektronisk regnskapsføring iht. norsk regelverk som ble tilpasset ganske nylig. I tillegg er det godt tilrettelagt for at også folk som ikke er helproffe i regnskapsføring kan bidra.

Hvilke fordeler medbringer dette? – Flyten av bilag gjøres elektronisk, uten behov for å møtes fysisk eller arkivere papirversjoner. Det har også god integrasjon mot smartphone, som hjelper med å få løst en kjent «Hvor var det jeg hadde lagt bilaget for 3 uker siden…?»-utfordring. Ettersom dette er et cloud-basert system holder det å logge på via nettleser uten at løsninger som lokal installasjon av programvare eller remote-desktop-løsninger er nødvendige.

Hel tilslutt: vil du anbefale flere å gjøre det samme? – Absolutt!

Om flere lokallag ønsker å benytte seg av den gode rammeavtalen vi har inngått er det bare til å ta kontakt.  Klikk her for å lese mer om «Fiken».