AK-Hytta på Syningen

Aktivitetsklubben har bygd et flott hytte på Syningen. Den er først og fremst til bruk for Aktivitetsklubbens lokallag, grupper innenfor klubbene og sentralleddet, som til sommerleir. Den kan også leies av andre klubber i BCC forbundet og private.

Hytta er romslig, holder en forholdsvis høy men enkel standard, har plass til 16 og ligger gunstig og litt usjenert plassert 970 moh. øverst i Syningen hyttefelt. Det er kort avstand til Heimstølen, Langstølen og Syning-toppen med et naturskjønt turterreng med mange muligheter; stisykling, preparerte skiløyper, bær og fisking.

I første etasje er det to rom med dobbeltsenger og to rom med køyesenger. Oppe er det to rom med fire sengeplasser på hver hems. Hemsene er på 35 kvm til sammen med plassbygde sengeløsninger. Kjøkkenet inneholder alt man trenger for alle gjester, stekeplater, komfyr, oppvaskmaskin, mikro, kaffetrakter, kjøleskap og fryseboks. Det er internett og en stor 58’’ TV, vaskemaskin, to dusjer,2 WC og badstu med utgang ut i det fri. Hytta har grillpanne og ute-sittegruppe under overbygd terrasse. En fin utebod gjør det enklere sette bort ski og utstyr i ly. Elbil-lader på bod kan benyttes etter avtale. Det er plass til parkering av flere biler.

Aktivitetsklubber lan leie med 50 % rabatt og andre klubber i BCC-forbundet med 30 % rabatt. Start din hyttetur med booking her.