Barnelekene

Barnelekene

Gleder du deg til årets barneleker? Det har du all grunn til! Her kan du lese litt om den spennende historien om Labyrintmester Viggo:

Labyrintmester Viggo og hans hemmelige oppdrag!
Labyrintmester Viggo har fått i oppgave av ordfører Stram å beskytte byens rikdom.
Han er en mester i å lage labyrinter, så dette oppdraget er helt perfekt for han!
Viggo bruker mesteparten av tiden i verkstedet sitt, som er fullt av rot og skrot. Det er ikke så mange som besøker Viggo på grunn av rotet hans. Labyrintmester Viggo skal gjemme skatten i en mega komplisert labyrint han skal bygge, så tyven Smyg ikke kan finne den. Tyven Smyg er så nysgjerrig på å ta den skatten, at han har brutt seg inn og sabotert labyrinten, slik at labyrintmester Viggo har mistet kontrollen over den. Labyrintmester Viggo vet ikke lenger hvordan han skal klare oppdraget. Han er redd for å få ordfører Stram på nakken fordi hun blir ganske streng på innbyggere som ikke gjør det de har lovt!
Nå trenger Viggo hjelp av alle Brunstadbarna for å passe på at Tyven Smyg ikke tar skatten!
Gled deg til å årets leker, du vil få oppleve alt fra skuespill, dans, kule leker og et spennende show!
I årets barneleker vil du bli bedre kjent med disse personene:

Labyrintmester Viggo
Labyrintmester Viggo er en av verdens beste til å lage labyrinter. Han elsker å være i verkstedet sitt, aller helst uten å bli forstyrret av fremmede. Han er barnas beste venn, og han er ekstra glad i Brunstadbarna siden de er så snille og hjelpsomme. Viggo er ganske smart, men han glemmer ganske lett hva han skal og hvor ting ligger i verkstedet hans. Han vet ikke helt hvordan han skal oppføre seg blant folk. Men i sommer gleder han seg veldig til å bli kjent med Brunstadbarna og å få være på Brunstad noen dager!

Ordfører Stram:
Ordfører Stram er ganske bestemt. Hun vet akkurat hvordan hun vil ha det i byen sin og de som ikke følger byens regler, vet hun å ta seg av. Hun er saklig og streng og synes det er viktig å vise at hun er ordfører blant folk og dyr. Hun mener at jobben hennes er så viktig at hun har to livvakter!

Tyven Smyg
Tyven Smyg er byens luring. Han liker å være der mange mennesker er samlet og lage litt vanskeligheter for andre. Han er en tyv som er slu og snikende. Det er ikke så mange som klarer å oppdage han fordi han arbeider så stille og forsiktig. Han har alltid med seg en sekk med mye rart. Det går rykter om at tyven Smyg skal prøve å stjele byens skatt, som befinner seg på brunstad.. Vær på vakt, alle Brunstadbarn, og si ifra hvis dere ser en som ligner på tyven Smyg – han må stoppes før det går galt!

Professor Grym
Professor Grym kommer tilbake i år for å hjelpe Labyrintmester Viggo! I fjor klarte Grym, ved hjelp av Brunstadbarna, og blir verdens mest geniale oppfinner som klarte å lage verdens mest fantastiske vidundergodteri. Han er distrè, men samtidig veldig smart. Gled dere til et gjensyn med Brunstads første professor.

Dette blir spennende!!