Jump for joy

Familiedagen

Sommeren er nær og det betyr også at vi har mange spennende aktiviteter i vente. En gruppe fra aktivitetsklubben Sandefjord er godt i gang med planleggingen av familiedagen 2016 og i den forbindelse tok vi en prat med Judith Gangsø.

– Hva blir tema for årets familiedag?

Familiedagen 2016 som har fått navnet – JUMP for JOY! Årets familiedag har en litt annerledes vri enn vanlig, da hele strandområdet skal fylles med hoppeslott og aktiviteter for store og små. Vi håper det vil bli en dag full av fart og spenning. Salgsstedene vil være åpne hele dagen og det er mye å glede seg til. 

– Hvordan går forberedelsene?

Forberedelsene går strålende, det er nå sendt ut informasjon til kontaktpersoner i de ulike lokalklubbene. Vi gleder oss til å samarbeide om å lage en skikkelig samfunnsskapende dag for hele familien på Brunstad i August.

– Hva burde barna se ekstra frem til i år?

Barna har mye å glede seg til denne dagen. Det blir en dag man virkelig får brukt energien sin. Kl 12 starter dagen med et show på scenen, deretter åpnes boder og salgsstedet rundt om på området. Blant annet gjentas suksessen med en helt egen Brunstad TV – stand som vil være åpen under hele dagen. Barna kan også se frem til blant annet trikseshow, klovneshow og et helt spektakulært trylleshow. 

Vi ser frem til en opplevelsesrik dag for hele familien; 6.august!