Barnelekene 1

Jakten på den forsvunne iskrystall

Årets leker ble arrangert av Aktivitetsklubben i Horten, som i ett år har arbeidet med planer og forberedelser.

Denne gangen fikk lekene navnet «Jakten på den forsvunne iskrystall», og gjennom en fengende storyline og spennende gameshow i storsalen, ble hele publikum dratt inn i handlingen, hvor barn fra ulike land selv fikk delta i ulike oppgaver på scenen.    

Oppgavene gikk ut på å få den forsvunne iskrystallen tilbake til det fantastiske iskremlaboratoriet, som sørger for at det stadig produseres iskrem, så alle barn og voksne som elsker is alltid kan få kjøpt dette.


​Foto: BCC.

Leker både ute og inne
Lekene besto av tre sceneshow fordelt på to dager, og etter åpningsshowet første dag kunne alle barn på Brunstad løpe ut i sola og delta i aktiviteter som også inngikk i jakten på iskrystallen. Her var det en mengde morsomme aktiviteter, hvor barna kunne samle små iskrystaller for hver oppgave man klarte. Spesielt gledelig var det at tilretteleggingen for barn med nedsatt funksjonsevne fungerte som planlagt.


Klikk på bildet for å se BCC’s bildeserie fra barnedagene.

400 frivillige i sving i to dager
Rundt 400 frivillige fra Aktivitetsklubben og andre foreninger i Horten var i sving ute og inne disse to dagene, og all innsatsen de hadde lagt ned i mange måneder på forhånd gjorde at også årets arrangement ble en stor suksess for barna på sommerkonferansen.

Vi sier tusen takk for strålende gjennomføring og noen fantastiske barneleker.

Artikkelen er hentet fra BCC.no.